Työväen Jiri eduskuntaan numerolla 481

kirjoittaja

in
Oikealla kuva Jiristä katsomassa vasempaan yläviistoon ja vasemmalla teksti: 'Työväen Jiri eduskuntaan numerolla 481'.

Numerolla 481 Uudellamaalla tuet tinkimätöntä ja aktiivista työväenluokan kansanedustajaehdokasta, joka haluaa laajentaa demokratiaa niin, että se tarkoittaisi muutakin kuin silloin tällöin äänestämässä käymistä. Lähidemokratian, uusien matalan kynnyksen vaikuttamisen muotojen, kansalaisyhteiskunnan ja osallistuvan kulttuurin aika on nyt. Asukkaat ja työväki valtaan!

nn

Tänään on auennut myös Ylen vaalikone. Sinne kirjaamani kolme vaalikärkeä ovat:

nn

1. Asunnottomuus ja köyhyys poistettava turvaamalla jokaiselle oma koti, asettamalla alueellinen vuokrakatto ja toteuttamalla SKP:n esittämä perusturvamalli (1200 euron perusturva kuussa).

nn

2. Ympäristökriisiä torjuttava ja luonnon monimuotoisuutta vahvistettava antikapitalistisella politiikalla – luonnon hyväksikäyttö taloudellisten intressien ehdoilla lopetettava, hiilinieluja kasvatettava, joukkoliikennettä kehitettävä sekä luonnonvaroja kansallistettava.

nn

3. Julkisten palvelujen resurssit kuntoon – koulutuksen ja sote-palvelujen asemaa vahvistettava! Lyhennetään yleistä työaikaa 6 tuntiin päivässä ja 30 tuntiin viikossa ansiotasoa alentamatta – tämä tuo parempaa työhyvinvointia! Uusia työpaikkoja luotava julkiselle sektorille kuntiin, hyvinvointialueille ja valtiolle.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *