Kiitos minua aluevaaleissa äänestäneille!

kirjoittaja

in
Jiri Mäntysalo ja solidaarisuuskalenteri.

Kun kaikki Vantaa-Keravan äänet on laskettu, olen saanut 41 ääntä näissä vaaleissa. Ääniä tuli muutamia lisää viime kuntavaalien tulokseen verrattuna. Tuhannet kiitokset äänestäjille! SKP paransi tulostaan tällä alueella. Yhteensä ehdokkaamme saivat 148 ääntä.

nn

Äänestysprosentti jäi Vantaa-Keravalla alle 40 prosentin. Valtakunnallisesti alle 50. Kuinka vahva on uuden aluevaltuuston mandaatti? Eipä kovin vahva. On toimittava lähidemokratiaa rakentaen, vallan keskittämistä purkaen ja ulkoparlamentaarista toimintaa tukien, jotta Suomessa olisi muutakin kuin lumedemokratiaa.

nn

Kommunistinuorilla oli muuten eilisiltana loistavat etävaalivalvojaiset.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *