Tack för alla som röstade mig i välfärdsområdesval!

kirjoittaja

in
Jiri Mäntysalo ja solidaarisuuskalenteri.

Efter att alla röster i Vanda-Kervo har räknats, har jag fått 41 röster i detta val. Det blev några fler röster jämfört med resultatet i förra kommunalvalet. Stort tack till väljarna! FKP förbättrade sin prestation på detta område. Totalt fick våra kandidater 148 röster.

nn

Valdeltagandet i Vanda-Kervo var mindre än 40 procent. Rikstäckande under 50. Hur starkt är det nya områdesfullmäktiges mandat? Inte särskilt stark. Vi måste arbeta för att bygga upp lokal demokrati, avveckla maktkoncentrationen och stödja utomparlamentarisk verksamhet, så att Finland skulle ha mer än bara ’lumedemokratia’.

nn

Förresten, Ungkommunisterna hade de fantastiska fjärrvalobservatörer igår kväll.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *